Beoordelingen


Hele vriendelijke kerel

Rated 5,0 out of 5
november 1, 2023

Hier echt aan te raden om een auto te kopen, veel budget cars en gegarandeerd een goeiekoop! David maakte om 7 uur savonds nog tijd om voor ons af te spreken om een auto te bezichtigen en mogelijk gemaakt om gelijk mee te nemen. Kregen een hele goede indruk van de man eerlijke man, vriendelijk iets wat je verwacht maar weinig terug zie vergeleken andere garages. Hartstikke bedankt, fijn om zaken mee te doen

Mike

Vriendelijk, eerlijk en attent

Rated 5,0 out of 5
juni 6, 2023

Gister bij David een Opel Tigra gekocht. Vanuit Limburg contact gehad en we werden zeer vriendelijk ontvangen, niet alleen door David maar ook de hond!😍 Wilde hem graag meenemen maar helaas😏…Echt een betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Erg blij met de auto en kan het iedereen aanraden! Bedankt voor de goede service!

Shida

Hele fijne ontmoeting met David de eigenaar en zijn vrouw. Kwam bij ons heel fijn over.

Rated 5,0 out of 5
april 10, 2023

2 weken geleden naar de auto bij David wezen kijken die we hadden gezien op Marktplaats. Een Berlingo. David deed er alles aan om ons te helpen en advies te geven. Gaf ons de aandacht die we nodig hadden, al hoe wel hij het erg druk had. Een geweldige service kregen we. Petje af. We hebben de auto gekocht, en nadat de auto ook nog een kleine beurt en een APK keuring van David had gekregen, kregen we ook van David mee toen we weg reden met de auto dat we altijd bij hem terug mogen komen als er wat met de auto was. Wat een service !!! Milco en Margaret

Milko en Margaret

Betrouwbaar, attent en klantvriendelijk

Rated 5,0 out of 5
april 1, 2023

Als alle autohandelaren zo integer zouden zijn als David, dan zou de wereld er al een stuk beter uit zien. Bij hem kun je met een gerust hart een auto kopen.

Paul Marbus

Peugeot 208

Rated 5,0 out of 5
juli 29, 2022

Vorige week een prachtige Peugeot 208 gekocht voor mijn vrouw bij Clean Cars Zevenbergen. Alles is perfect verlopen, we zijn zeer goed geholpen. Test rit was prima mogelijk, tennaamstelling is heel snel geregeld. Een zeer betrouwbare autohandelaar die gewoon eerlijk verteld wat de stand van zaken is. Wij komen zeker terug en zullen al onze kennissen/vrienden aanraden om hier een auto te kopen.

Moussa
4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 66 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht1%
Verschrikkelijk5%

Clean Cars
Zevenbergen

Melassestraat 9
4761 ZV  Zevenbergen

Telefoon:
0168 - 321078

Alleen op
afspraak geopend