Beoordelingen


Eerlijkheid

Rated 5,0 out of 5
juli 10, 2024

Wij kochten onze auto bij David. Na een paar dagen bleek er iets toch niet in orde. Zonder enige twijfel van de kant van David kon ik de auto komen brengen, kreeg ik een andere auto mee en werd onze nieuwe auto gemaakt. Wat een super service. Heb wel eens anders meegemaakt.

Wij hopen lang plezier te hebben van deze auto, maar voor een volgende gaan wij zeker weer terug naar David

Gerda Timm

Clean Cars.

Rated 5,0 out of 5
juni 5, 2024

Aardige eigenaar helpt je met liefde en plezier altijd eerlijk heb daar nu mijn 2e auto gekocht en ben nog steeds mega blij er mee ik kom zeker terug

Audrey

super service.

Rated 5,0 out of 5
mei 21, 2024

vandaag gaan kijken naar een auto, verteld aan David dat we de atuo snel nodig hadden, niet normaal hoe die man zijn best doet. dezelfde dag staat de auto na APK keuring bij ons op de oprit, oude schade auto wordt gelijk opgehaald. heel nette prijs! Echt, klantvriendelijkheid en service zoals hier zie je niet vaak meer.

Marian

Hele vriendelijke kerel

Rated 5,0 out of 5
november 1, 2023

Hier echt aan te raden om een auto te kopen, veel budget cars en gegarandeerd een goeiekoop! David maakte om 7 uur savonds nog tijd om voor ons af te spreken om een auto te bezichtigen en mogelijk gemaakt om gelijk mee te nemen. Kregen een hele goede indruk van de man eerlijke man, vriendelijk iets wat je verwacht maar weinig terug zie vergeleken andere garages. Hartstikke bedankt, fijn om zaken mee te doen

Mike

Vriendelijk, eerlijk en attent

Rated 5,0 out of 5
juni 6, 2023

Gister bij David een Opel Tigra gekocht. Vanuit Limburg contact gehad en we werden zeer vriendelijk ontvangen, niet alleen door David maar ook de hond!😍 Wilde hem graag meenemen maar helaas😏…Echt een betrouwbaar en eerlijk bedrijf. Erg blij met de auto en kan het iedereen aanraden! Bedankt voor de goede service!

Shida
4,6
Rated 4,6 out of 5
4,6 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed10%
Gemiddeld0%
Slecht1%
Verschrikkelijk6%

Clean Cars
Zevenbergen

Melassestraat 9
4761 ZV  Zevenbergen

Telefoon:
0168 - 321078

Alleen op
afspraak geopend