Beoordelingen


perfect

Rated 5,0 out of 5
oktober 2, 2018

Vorige week een hele mooie Mercedes E klasse hier gekocht. Ik kan iedereen aanraden hier een auto te kopen de eigenaar David is supervriendelijk en is gewoon eerlijk over de auto’s die hij verkoopt. Ook staat de koffie altijd klaar. Als iemand in mijn omgeving een auto zoekt raad ik ze Sowieso aan om is bij jullie langs te komen en ik kom als ik in de buurt ben nog welles een bak koffie drinken ?? gewoon top??

Corne van Sprundel

David

Rated 5,0 out of 5
oktober 2, 2018

Maanden heb ik gezocht naar een Audi A3, overal was er wat. De kleur, de prijs, de kilometers…pfff wat een zoektocht. Uiteindelijk kwam ik bij David en zijn vrouw terecht. Wat een aangename verrassing. Vriendelijk, oprecht, gastvrij, ik kreeg gelijk een goed gevoel. Je voelt je gelijk thuis! Na een proefrit van 10 minuten wist ik het zeker! Deze auto koop ik, deze auto is mij gegund. Na kort onderhandelen van mijn huidige auto heb ik direct besloten zaken te doen met David en we schudden elkaar de hand. Ik kan niet anders zeggen dat ik vandaag zeer prettig en gastvrij geholpen ben en kan dan ook iedereen aanbevelen bij dit bedrijf een auto te kopen! Thanks David en echtgenote, ga zo door! TOPPIE!!!!

Sandy Martens

Top

Rated 5,0 out of 5
september 22, 2018

David is de beste!! Nadat ik vanuit Leeuwarden naar Boxtel was gereden om een auto te gaan ophalen en de auto achteraf in zeer slechte conditie bleek te zijn ben ik op zoek gegaan naar een andere auto en zag ik er één van David. Ik zou van Boxtel naar Rotterdam maar het was nog een flinke Afstand. Toen heeft David me opgehaald en bracht me naar zijn garage. David is erg vriendelijk en eerlijk, spreekt de waarheid en geeft eerlijk antwoord. Je kan onderhandelen over de prijs. Ik heb de auto gekocht en ben zeer tevreden en erg blij!

Rawand Taha

Gastvrij

Rated 4,0 out of 5
juli 2, 2018

Chantal Damen

David is super gastvrij en klantvriendelijk.

Denkt mee met wat je zoekt.

Eerlijk, Betrouwbaar, Super Service.

Komt altijd zijn afspraken na.

Al bij al een Top Garage!

Chantal Damen

Topper David

Rated 5,0 out of 5
april 17, 2018

Zeer Tevreden!!

Gisteren bij David een mooie VW Golf 4 gekocht,

niet veel Km’s goeie degelijke wagen.

David zelf is zeer vriendelijk! goeie service!

Uiteindelijk een hele mooie prijs betaald + en wat helemaal geweldig was, ik kon mij oude Golf 3 als inruil doen, die wel aardig op zen einde was en soort van op sterven ;D

echt top!

Zeer behulpzaam! en meedenkend in alles

Ik raad Clean cars Zevenbergen zeker aan!

David, Bedankt!

Mvg Tom

Tom Bruinsma
4,7
Rated 4,7 out of 5
4,7 van 5 sterren (op basis van 66 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht1%
Verschrikkelijk5%

Clean Cars
Zevenbergen

Melassestraat 9
4761 ZV  Zevenbergen

Telefoon:
0168 - 321078

Alleen op
afspraak geopend