Beoordelingen


TOPZAAK

Rated 5 out of 5
september 18, 2021

Fijn bedrijf.

Eerlijk en open zaken doen met David en z’n vrouw, niet om de bekende pispot draaien maar de punten die er eventueel zijn oplossen

Fijne auto gekocht en weet zeker er nog jaren plezier van te hebben.

Ga voor m’n volgende auto daar zeker terug kijken.

Nogmaals David hartstikke bedank en ik raad dit bedrijf zeker bij al m’n familie bekenden en vrienden aan

Groeten Toon Meesters

Toon Meesters

David, de eigenaar wilt echt dat je helemaal tevreden bent met je nieuwe auto.

Rated 5 out of 5
september 17, 2021

Hij is eerlijk over de staat van de auto’s en denkt echt met je mee zodat je met een auto naar huis gaat die echt aan je wensen voldoet. Een klein probleempje gehad aan de auto die ik kocht en bij het melden daarvan werd er meteen serieus op gereageerd en was er meteen het aanbod om met de auto terug te komen.

De auto werd zonder problemen in orde gemaakt en een goed en eerlijk gesprek met David, de eigenaar gehad.

Ik rij nu in een nieuwe 2e hands auto en heb er een goed gevoel over.

Je merkt aan alles dat deze autodealer het belangrijk vind dat zijn klanten tevreden zijn over hun aankoop.

David mijn enorme waardering hoe jij met je klanten en hun wensen omgaat. Als een klant bij jou komt met vragen over de auto die ze bij jou hebben gekocht luister je naar ze en neem je ze serieus. Dat geeft mij als klant weer een heel goed gevoel.

Roelof

Wat een top verkoper

Rated 5 out of 5
juni 20, 2021

Hier voor een fiat bravo diesel deze kijken en proefrit gemaakt daar na viel ons oog op een Opel Corsa welke helemaal achteraan stond deze werd netjes en snel voor ons naar buiten gereden en hier een proefrit in gemaakt dit is hem uiteindelijk ook geworden deze verkoper is een eerlijke en klant vriendelijk persoon die je echt pas laat gaan als je tevreden bent .

Jan

David, is de eigenaar en een super plezierige en eerlijke verkoper.

Rated 5 out of 5
juni 8, 2021

Hij geeft eerlijk aan hoe de staat van de auto is en wind er geen doekjes om. Voordat we vanuit Limburg aanreden stuurde hij nog enkele extra foto’s op van kleine krasjes, zodat we niet achteraf voor teleurstelling kwamen te staan. Voor onze Poolse Medewerker waren we opzoek naar een VW Passat 1.9 TDI. Van te voren nog helemaal gepoetst en na de test rit is hij direct 1700 km doorgereden naar huis zonder enige problemen. Echt een prijs kwaliteit auto. Voor weinig geld moet je ook geen nieuwe auto verwachten ! David heeft weer een mens blij gemaakt. Wij hebben er plezierig mee gehandeld en zijn vrouw heeft ook de export papieren in orde gemaakt, dat bespaarde ons veel tijd en werk, top bedrijf met veel keus. Echt een aanrader !!

R. Beeren

Topper

Rated 5 out of 5
juni 8, 2021

2 weken geleden, met mijn vrouw, neef en nicht voor een auto bij David wezen kijken en daar een Mazda 323f 1.8 GTI Fastbreak gevonden, na 1 proefrit gelijk verliefd op deze wagen geworden, hadden nog een proefritje gemaakt in een Ford Fusion, maar is toch de Mazda geworden, de kleine mankementen die toen waren, waren netjes verholpen door David en zijn collega, heel hartelijk en vriendelijk geholpen, hebben vorige week de Mazda opgehaald, ben superblij

Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen en we gaan nog een keer kopje koffie drinken als we in de buurt zijn,

Hartelijk bedankt voor je gastvrijheid en vriendelijkheid, ga zo door David.

Vriendelijke groeten

Yolanda & Dirk van Geel

Marijke en Aad Voet

Zoetermeer

Dirk
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 60 reviews)
Uitstekend85%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht2%
Verschrikkelijk1%

Clean Cars
Zevenbergen

Melassestraat 9
4761 ZV  Zevenbergen

Telefoon:
06 286 337 33

Alleen op
afspraak geopend