Beoordelingen


David Topper

Rated 5 out of 5
januari 6, 2021

Ik heb laatst voor de tweede keer een auto gekocht bij David. Bij deze man kun je met een gerust hart een auto kopen, zonder automonteur erbij! Hij is erg betrouwbaar en geeft zelfs een extra stukje service! Ik had problemen met mn auto te verzekeren en ook daarbij heeft David me geweldig geholpen! Via Blokweg verzekeringen is het uiteindelijk gelukkig allemaal goed gekomen. Ook niet te vergeten… wat een lieve hond! Daan.. zo lief voor kinderen.. onze dochter heeft zichzelf goed vermaakt met Daan! Het allerliefste had ze die ook mee naar huis genomen. Nogmaals super bedankt voor alles David! We zijn zo blij met de nieuwe auto en jou goede service. We komen gauw een keer op de koffie. Gr Raika Lammers

Raika Lammers

Fijn bedrijf

Rated 5 out of 5
januari 2, 2021

David is niet opdringerig, hij poetst de auto’s ook niet op, laat het motorblok zoals die is, zodat je een beter beeld krijgt van de auto.
Zijn vrouw is ook vriendelijk en helpt David. Het is geen blabla autobedrijf, je mag rustig kijken, je krijgt de ruimte en er worden geen praatjes opgehangen.
Wij hebben een paar dagen geleden de auto opgehaald en na wat vervelende ervaring bij autohandelaren, hebben wij nu een veel beter gevoel.

Sandra Wesselius

Mercedes

Rated 5 out of 5
december 22, 2020

Vriendelijk en deskundig advies.
3 maanden geleden een Mercedes Elegance gekocht.
De auto rijdt voortreffelijk en probleemloos.
Een uitstekend adres voor een betrouwbare occasion

Alios vd Wiel

Aanschaf nieuwe auto

Rated 5 out of 5
november 18, 2020

Vandaag een lexus gekocht hier. Zeer tevreden over de garage!! Auto in perfecte staat en manier van omgang met de klant is top!

Mounes GHAILANI

Aanschaf gebruikte auto

Rated 5 out of 5
november 10, 2020

Vandaag mijn Subaru gekocht bij David, vriendelijke, eerlijke man!! Geen gezeur en lekker relaxed een auto kopen bij hem , Toppie!!

Eric Jongen
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 45 reviews)
Uitstekend84%
Heel goed16%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Clean Cars
Zevenbergen

Melassestraat 9
4761 ZV  Zevenbergen

Telefoon:
016 83 21 078

Alleen op
afspraak geopend