Beoordelingen


Wat een top verkoper

Rated 5 out of 5
juni 20, 2021

Hier voor een fiat bravo diesel deze kijken en proefrit gemaakt daar na viel ons oog op een Opel Corsa welke helemaal achteraan stond deze werd netjes en snel voor ons naar buiten gereden en hier een proefrit in gemaakt dit is hem uiteindelijk ook geworden deze verkoper is een eerlijke en klant vriendelijk persoon die je echt pas laat gaan als je tevreden bent .

Jan

David, is de eigenaar en een super plezierige en eerlijke verkoper.

Rated 5 out of 5
juni 8, 2021

Hij geeft eerlijk aan hoe de staat van de auto is en wind er geen doekjes om. Voordat we vanuit Limburg aanreden stuurde hij nog enkele extra foto’s op van kleine krasjes, zodat we niet achteraf voor teleurstelling kwamen te staan. Voor onze Poolse Medewerker waren we opzoek naar een VW Passat 1.9 TDI. Van te voren nog helemaal gepoetst en na de test rit is hij direct 1700 km doorgereden naar huis zonder enige problemen. Echt een prijs kwaliteit auto. Voor weinig geld moet je ook geen nieuwe auto verwachten ! David heeft weer een mens blij gemaakt. Wij hebben er plezierig mee gehandeld en zijn vrouw heeft ook de export papieren in orde gemaakt, dat bespaarde ons veel tijd en werk, top bedrijf met veel keus. Echt een aanrader !!

R. Beeren

Topper

Rated 5 out of 5
juni 8, 2021

2 weken geleden, met mijn vrouw, neef en nicht voor een auto bij David wezen kijken en daar een Mazda 323f 1.8 GTI Fastbreak gevonden, na 1 proefrit gelijk verliefd op deze wagen geworden, hadden nog een proefritje gemaakt in een Ford Fusion, maar is toch de Mazda geworden, de kleine mankementen die toen waren, waren netjes verholpen door David en zijn collega, heel hartelijk en vriendelijk geholpen, hebben vorige week de Mazda opgehaald, ben superblij

Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen en we gaan nog een keer kopje koffie drinken als we in de buurt zijn,

Hartelijk bedankt voor je gastvrijheid en vriendelijkheid, ga zo door David.

Vriendelijke groeten

Yolanda & Dirk van Geel

Marijke en Aad Voet

Zoetermeer

Dirk

Ontmoeting met David de eigenaar, de koop van een auto en de service TOP !!!

Rated 5 out of 5
mei 14, 2021

Lekker koud buiten en onderweg naar CCCars in Zevenbergen om te kijken voor een andere Renault Vel Satis. Daar aangekomen stond de auto al klaar voor een proefrit, David gaf aan dat de accu leeg was en hij met moeite de auto aan de praat kreeg. Maar oké, de proefrit, 13 km onderweg en een afslag genomen ik moest remmen voor een stoplicht en ja hoor de auto slaat af, accu zo dood als een pier. Daar stonden we dan, auto aan de kant geduwd en David gebeld. Hij kwam er gelijk aan met een acculader en we konden onze weg weer vervolgen. De Vel Satis waar ons oog op was gevallen is het niet geworden. Maar na een leuk gesprek met David gaf ik aan gewoon naar een andere 6 cilinder te willen kijken. En ja hoor David had nog iets staan, een Mercedes S klasse uit 1999 320. David stond er op dat we een proefrit gingen maken, van binnen de auto zo goed als nieuw en aan de buitenzijde wat plekjes en lichte roest waar deze S Klasse om bekend staat. Eenmaal rijdende in deze dikke Mercedes moet toch aangemerkt worden dat dit echt een stille, mooi uitgevoerde en veilige auto is. En Ja we hebben onder het genot van een kopje koffie de deal rondgemaakt en de Mercedes gekocht. David heeft echt alles netjes afgehandeld !. Mijn oude auto gedag gezegd en mijn vrouw en eigen persoon gingen blij richting onze woning in Den Haag.

Onderweg moest ik remmen en ineens een melding ESP een motorlampje dat ging branden en in een noodloop en geen gas kunnen geven. Dat begon niet zoals we eigenlijk gedacht hadden en hierop In Den Haag na diverse keren deze melding te hebben gekregen en niet meer kunnen optrekken David maar gebeld, tja wat anders? De auto begon steeds meer deze meldingen te geven zo erg dat er niet meer mee gereden kon worden tot het hikken van de motor toe. In overleg met David de auto hier in Den Haag naar een Mercedes Specialist gebracht. Bij uitlezen diverse meldingen waar ze nou niet echt blij mee waren. De 1e reparatie: een ander inlaatspruitstuk en een gasklephuis en ja hoor de auto was volgens de garage weer goed. Afgerekend en weer ESP melding en weer geen gas kunnen geven. Nieuwe afspraak vervangen van het gaspedaalpositie sensor, 2 x Lambda en 2 bobines. Door de garage proef gereden en de auto kon door mij gehaald worden, afgerekend en ik weer de auto in, Na nog geen 2 km Bingo, ESP geen gas kunnen geven dus hetzelfde verhaal. David wilde toch dat de auto naar hem zou kunnen komen en dat zijn eigen garage en naar kon kijken. Den Haag naar Zevenbergen met dit probleem was een lange rit en ik was blij dat ik de auto bij de David aangewezen garage kon achterlaten. Opnieuw is er een gaspedaalpositiesensor ingegaan, geplaatst en het probleem is NU uiteindelijk verholpen, dit met veel dank, geduld en begrip van David en de garage monteur Noel.

David ga zo door ! Met deze service en afhandeling kom je ver in het zaken doen. En het begrip klant is koning staat bij jou echt voorop !

Martin en Milena

Top verkoper

Rated 5 out of 5
maart 18, 2021

Ik heb 2 weken geleden hier een auto gekocht en ben heel erg tevreden over de service die ik kreeg.

Ik wou de auto ophalen en David die gaf aan dat hij de koppeling voor mij wou vervangen.

De prijs bleef het zelfde en ik kreeg een nieuwe APK bij.

Ik was hier zo blij mee.

De volgende dag kreeg ik problemen met mijn koppelingspedaal ik heb David hierover gebeld en hij was meteen erg behulpzaam hij heeft een garage voor mij gebeld en ik mocht de auto laten maken op zijn kosten.

David is een super aardige man die met je meedenkt en je op je gemak stelt

Mocht ik in de toekomst nog een auto nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn.

Melisa
4,8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 63 reviews)
Uitstekend86%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht2%
Verschrikkelijk1%

Clean Cars
Zevenbergen

Melassestraat 9
4761 ZV  Zevenbergen

Telefoon:
0168 - 321078

Alleen op
afspraak geopend